NAVODILA ZA UPORABO PAMETNIH UR

Cenjene stranke!

Spodaj smo za vas pripravili enostaven vodič, ki vam bo pomagal: kako napolniti uro, kako jo povezati s telefonom in jo uporabljati. Priložene so tudi slike za še lažje razumevanje. Navodila so napisana za več različnih ur. Izberite navodila za tisto uro, ki ste jo naročili.

Vljudno vas prosimo, da natančno in v celoti sledite navodilom. V kolikor bi imeli težave s kakršnokoli zgoraj navedeno zadevo nas kontaktirajte preko e-maila: freetime.eu2019@gmail.com, kjer vam bomo z veseljem priskočili na pomoč in rešili vašo zadevo, kot smo jo pri vsaki stranki doslej, saj ste, cenjene stranke, vedno na prvem mestu.

Hvala za razumevanje.

NAVODILA ZA POLNJENJE PAMETNIH UR – S20, M37, F20, S23

 1. V škatli imate priložen magnetični polnilec za najbolj enostavno polnjenje.
 2. Enostavno ga položite na hrbtno stran ure in pričnite s polnjenjem.
 3. Ko se ura prične polniti, se mora na uri prikazati znak za polnjenje.
 4. V primeru, da se ura ne polni je mogoče slab stik z adapterjem v vtičnici. Pritisnite ga močneje v vtičnico in poskusite še enkrat, da tako ustvarite močnejši stik.
 5. Pred prvo uporabo dobro napolni baterijo (vsaj 3 ure, najbolje čez noč.)

NAVODILA ZA POVEZAVO PAMETNIH UR S TELEFONOM – S20, M37, F20, F19, S23

 1. Na pametni telefon si naložite aplikacijo Da Fit iz Trgovine Play (Android) ali iz App Store (IOS-iPhone) – klikni NAMESTI.
 2. Prižgite aplikacijo Da Fit in ji dovolite dostop do vseh podatkov, ki jih zahteva od vas.
 3. Za merjenje oz. točnost podatkov izpolnite vaše osebne podatke, katere zahteva (spol, višina, teža …) in že ste v aplikaciji.
 4. Nato izberite na dnu enkrana, sliko v sredini (narisana ura).
 5. Zgoraj desno se vam pojavi polje z napisom: ADD A DEVICE. Nanj morate klikniti in izberete sliko, ki prikazuje vašo uro.
 6. Za tem se vam prikaže napis: CONNECTED kar pomeni, da ste uro uspešno povezali. Takrat se vam na uri sinhronizira čas in datum.

*OPOZORILO: Aplikaciji morate vse podatke, ki jih zahteva za svojo delovanje omogočiti, drugače povezava ne bo uspešna.

*OPOZORILO: Nujno mora aplikacija delovati v ozadju, drugače povezava ne bo delovala.

POMOČ – KAJ NAJ STORIM, ČE SE MOJA URA NE POVEŽE S TELEFONOM?

*ZELO POMEMBNO! –> URO JE POTREBNO ODSTRANITI IZ ZAZNANIH NAPRAV V BLUETOOTH NASTAVITVAH (NA TELEFONU). TO JE KLJUČNEGA POMENA! Nato ponoviti spodaj napisani postopek povezave ure s telefonom …

 1. Ura mora biti s telefonom povezana samo preko aplikacije in ne direktno preko bluetooth.
 2. Nujno je potrebno aplikaciji omogočiti delovanje v ozadju, v nasprotnem primeru, ne bo delovala. To nastavitev preverite v nastavitvah telefona.
 3. Ko se aplikacija prižge vas vpraša za različna dovoljenja, dovolite ji vse kar vas vpraša (dostop do stikov, lokacije itd.) drugače ura LAHKO ne bo delovala.
 4. Na telefonu v Bluetooth nastavitvah poiščite vašo napravo oz. uro, ter kliknite nanjo. Nato pritisnite PREKLIČI SEZNANITEV/POZABI NAPRAVO/ODSTRANI NAPRAVO – napis je lahko drugačen na različnih telefonih à ko to naredite, ponovite zgoraj napisani postopek za POVEZAVO TELEFONA Z VAŠO URO.
 5. V primeru, da se še vedno ne poveže uspešno, preverite naslednje: da imate posodobljen sistem telefona in aplikacije. Pred ponovnim poskusom povezave “resetirajte” vaš telefon in uro ter ODSTRANITE URO IZ ZAZNANIH POVEZAV V TELEFONU BLUETOOTHA, nato ponovno naložite aplikacijo in zopet ponovite postopek kot je opisan zgoraj, torej POVEZATI TELEFON Z VAŠO URO.