EKSPRESNA DOSTAVA
-16%

Siesta M19 moška pametna ura

89,90 75,99

Moderen dizajn in številne napredne pametne funkcije!

SKU: M19
KATEGORIJA:
-
+
ZA VSAK IZDELEK ZAGOTAVLJAMO:
Ekspresno dostavo
Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa
Varen nakup
Garancijo zadovoljstva

Opis

UDOBJE NA VAŠEM ZAPESTJU

Zberite svoj videz ter vašo novo spremljevalko, ki bo skrbela za vaše dobro počutje na vsakem koraku. S premerom 45,6mm se vam bo popolnoma prilagodila in vas očarala.

NE NAJDEŠ TELEFONA? VSEENO OPRAVI KLIC!

Široka združljivost z vsemi pametnimi telefoni operacijskega sistema iOS in Android. Ob povezavi z vašim pametnim telefonom vam nova spremljevalka omogoča opravljanje klicev. Ni vam več potrebno skrbeti kje imate telefon – oglasite se kar na vašo novo pametno uro. Opozarjala vas bo tudi na obvestila e-maila in socialnih omrežij.

m19 call

 

OPOMNIKI ZA VAŠE ZDRAVJE

V povezavi z aplikacijo vas bo pametna ura opominjala, kdaj je potreben čas za gibanje, saj bo zaznala vaše dolgotrajno sedenje. Nastavite pa si lahko tudi opomnik za pitje vode.

POVEZAVA S PAMETNIM TELEFONOM

Široka združljivost z vsemi pametnimi telefoni operacijskega sistema iOS in Android. Opozarjala vas bo tudi na klic, obvestila e-maila in socialnih omrežij. Če želite uporabljati funkcijo vremena, pa je potrebno imeti pametno uro povezano s telefonom.

JUTRANJA BUDILKA, GLASBA IN SPROŽILEC FOTOAPARATA

Z njo lahko opravljate vašo najljubšo glasbo kar na njej. Prav tako pa lahko postane vaša jutranja budilka in pomoč na izletih za ustvarjanje nepozabnih fotografij.

SPREMLJANJE SRČNEGA UTRIPA IN OSTALIH VITALNIH FUNKCIJ

Ostanite zdravi z vašo spremljevalko, ki vam bo merila različne funkcije in skrbela za vaše počutje. Merjenje srčnega utripa, merjenje korakov, krvnega pritiska, kisika v krvi in analiza spanca še nikoli ni bila tako učinkovita in enostavna.

m19 size

NAVODILA ZA POVEZAVO PAMETNIH URE S TELEFONOM

1.  Na pametni telefon si naložite aplikacijo MActive iz Trgovine Play (Android) ali iz App Store (IOS-iPhone) – klikni NAMESTI.

Ura se vklopi na spodnjo tipko.

2.Prižgite aplikacijo MActive in ji dovolite dostop do vseh podatkov, ki jih zahteva od vas.
3. Za merjenje oz. točnost podatkov izpolnite vaše osebne podatke, katere zahteva (spol, višina, teža …) in že ste v aplikaciji.
4. Uro najprej povežite direktno preko bluetooth, nato izberite v aplikaciji na dnu zaslona napis DEVICE in povežite uro še preko aplikacije.

5. Za tem se vam prikaže napis: CONNECTED kar pomeni, da ste uro uspešno povezali. Takrat se vam na uri sinhronizira čas in datum.Bodi prvi ocenjevalec “Siesta M19 moška pametna ura”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

VELIKOST: 45,6 x 10,8 mm
MASA: 50g
ZASLON: 1,28 palčni
VODOODPORNOST: IP68 (hladna in sladka voda do 42 stpinj in 1,5 m globine)
TIP BATERIJE: Polimerna litijeva baterija 290 mAh (3-6dni uporabe, odvisno od aktivnosti; stanje pripravljenosti 14dni)
CELOTEN ZASLON NA DOTIK: IPS HD barvni zaslon, 1,28-palčni  TFT-LCD
ŠPORTI: tek
APLIKACIJA: M Active
POVEZLJIVOST: iOS, Android
JEZIK: angleški, francoski, nemški, italijanski, španski, ruski
GARANCIJA: 12 mesecev