EKSPRESNA DOSTAVA
-23%

Siesta S23 GOLD pametna ura

89,90 69,99

Moderen dizajn in številne napredne pametne funkcije!

SKU: S23G
KATEGORIJA:
-
+
ZA VSAK IZDELEK ZAGOTAVLJAMO:
Ekspresno dostavo
Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa
Varen nakup
Garancijo zadovoljstva

Opis

UDOBJE NA VAŠEM ZAPESTJU

Zberite svoj videz ter vašo novo spremljevalko, ki bo skrbela za vaše dobro počutje na vsakem koraku. S premerom 41,5mm se vam bo popolnoma prilagodila in vas očarala.

IZBERITE VAŠO NAJLJUBŠO SLIKO ALI STIL

Izrazite svoj stil in ga izberite med več kot petdesetimi različnimi ozadji. Ali pa naložite kar svojo najljubšo v povezavi z aplikacijo.

OPOMNIKI ZA VAŠE ZDRAVJE

V povezavi z aplikacijo vas bo pametna ura opominjala, kdaj je potreben čas za gibanje, saj bo zaznala vaše dolgotrajno sedenje. Nastavite pa si lahko tudi opomnik za pitje vode ter koledarček za menstrualni cikel.

POVEZAVA S PAMETNIM TELEFONOM

Široka združljivost z vsemi pametnimi telefoni operacijskega sistema iOS in Android. Opozarjala vas bo tudi na klic, obvestila e-maila in socialnih omrežij. Če želite uporabljati funkcijo vremena, pa je potrebno imeti pametno uro povezano s telefonom.

JUTRANJA BUDILKA, GLASBA IN SPROŽILEC FOTOAPARATA

Z njo lahko opravljate vašo najljubšo glasbo kar na njej. Prav tako pa lahko postane vaša jutranja budilka in pomoč na izletih za ustvarjanje nepozabnih fotografij.

SPREMLJANJE SRČNEGA UTRIPA IN OSTALIH VITALNIH FUNKCIJ

Ostanite zdravi z vašo spremljevalko, ki vam bo merila različne funkcije in skrbela za vaše počutje. Merjenje srčnega utripa – konstantno 24h, merjenje korakov, krvnega pritiska, kisika v krvi in analiza spanca še nikoli ni bila tako učinkovita in enostavna.

oxolejxolihu na Freetime EU11/01/2021[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin No Prescription[/url] Amoxicillin Online sqo.ywux.freetime-eu.com.qcb.zx http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
eyiqukvdujeho na Freetime EU11/01/2021[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin 500mg Capsules[/url] Buy Amoxicillin dgo.yxbb.freetime-eu.com.yvo.dt http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
ufudiani na Freetime EU11/01/2021[url=http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/]Amoxicillin[/url] Buy Amoxicillin opb.pilf.freetime-eu.com.oth.qo http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/


Bodi prvi ocenjevalec “Siesta S23 GOLD pametna ura”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

VELIKOST: 41,5 x 9,5 mm
MASA: 50g
ZASLON: 1,28 palčni
VODOODPORNOST: IP67 (hladna in sladka voda do 42°C - do 1,5 m globine)
TIP BATERIJE: Polimerna litijeva baterija 200 mAh (3-7dni uporabe, odvisno od aktivnosti; stanje pripravljenosti 14 dni)
CELOTEN ZASLON NA DOTIK: IPS HD barvni zaslon, 1,28-palčni  TFT-LCD
ŠPORTI: hoja, tek, kolesarjenje, skipping (cardio), badminton, košarka, nogomet
APLIKACIJA: Da Fit
POVEZLJIVOST: iOS, Android
JEZIK: angleški, francoski, nemški, italijanski, španski, ruski
GARANCIJA: 12 mesecev